Selmeci és Társai Épülettervező Bt.

Készítette: Selmeci Marcell

Cégünk fő tevékenységi területei:

 

Statikai szakvélemény készítése

 

Cégünk egyik fő tevékenységi területe a statikai szakértés, statikai szakvélemény készítés és szaktanácsadás. Cégünk az elmúlt 15 évben a legkülönbözőbb épületkárok szakértését végezte, legyen szó árvízkárról, süllyedésből származó épületkárról, fagykárról, korróziós károsodásról vagy éppen tűzkárról. Készítünk statikai szakvéleményt meglévő épületek átalakításához, zártsorú beépítés esetén szomszédos épületekhez, illetve bármilyen kérdés megválaszolására, mely építmények tartószerkezeteivel kapcsolatos.

 

A statikai szakvélemény terjedelme általában megrendeléstől függő, lehetőség van gyorsvizsgálati vagy részletes statikai szakvélemény készítésére is, valamint megrendelés esetén a szakértési munka kiegészül a helyreállítás optimális módjának keresésével is, esetleg magával a tervezéssel is. A vizsgálatok során roncsolásmentes szilárdságvizsgálattal, acélszer-kezeteknél ultrahangos falvastagságméréssel tudjuk pontosítani a statikai ellenőrző számítások kiindulási adatait.

 

Igazságügyi szakértői besorolással nem rendelkezünk.

 

A referenciaképek szinte csak véletlenszerűek, mivel több mint száz szakvéleményt készítettünk, így mindet bemutatni itt nem áll módunkban.